Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks Shower Comb

Çmimi fillestar
500 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
500 Lekë

Krehër dushi për të përhapur dhe shpëlarë kremin ose balsamin tuaj të preferuar gjatë procesit të larjes.
Krehëri ju lejon të largoni lehtësisht kremin nga flokët, për të shmangur ndjesinë e flokëve pa volum, që ndodh si fenomen i mbetjes së tepërt të balsamit në flokët tuaj!                      Ky krehër është krijuar për t'ju ndihmuar gjithashtu  të përhapni në mënyrë të barabartë maskën, kremin apo balsamin në gjithë gjatësinë e flokut.
Nëpërmjet materialit të butë dhe dhëmbëve të gjerë, ai parandalon dëmtimin ose këputjen që mund të ndodh në flokë të lagur. Krehëri ka një dorezë të lakuar, me anë të së cilës mund të varet në banjë për përdorim të lehtë çdo herë!

1. Përdorimi

Përdoreni gjatë larjes së flokëve, për të përhapur kremin apo balsamin tuaj të preferuar apo edhe thjeshtë për të krehur flokët e lagur, sidomos për gocat me flokë kacurrela.

  Brushworks Shower Comb
  Brushworks Shower Comb
  Brushworks Shower Comb
  Brushworks Shower Comb

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery