Shko te informacioni mbi produktin
1 6

Brushworks Smoothing Curl Comb

Çmimi fillestar
700 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
700 Lekë
Me krehërin për hapjen  e kaçurrelave , mund t'i thoni lamtumirë kaçurrelave të padisiplinuara dhe me pamje të ngurtë. Këta dhëmbë ndajnë me delikatesë dhe skalitin çdo fije individuale, duke nxitur formimin dhe definimin më të mirë të kaçurrelave. Si rezultat, kaçurrelat tuaja ruajnë formën dhe strukturën e tyre, duke i rezistuar tendencës për të humbur definicionin dhe për t'u dukur jo të rregullta. Për më tepër, struktura e krehërit eliminon çdo tërheqje, duke siguruar që flokët tuaja të mbeten të shëndetshëm pa u këputur. Kjo minimizon prishjen e modelit të kaçurrelave dhe zvogëlon gjasat për të shkaktuar ngrirje gjatë procesit të stilimit me produkte si xhel ose shkumë.
  Brushworks Smoothing Curl Comb
  Brushworks Smoothing Curl Comb
  Brushworks Smoothing Curl Comb
  Brushworks Smoothing Curl Comb
  Brushworks Smoothing Curl Comb

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery