Shko te informacioni mbi produktin
1 1

Brushworks Smoothing Foot File

Çmimi fillestar
1,200 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,200 Lekë

Furcë për eksfolimin e lëkurës së këmbëve.

Zgjidhja përfundimtare për largimin e lëkurës së thatë dhe të ashpër nga këmbët tuaja! Thuaj lamtumirë shqetësimit për kembët e ashpra dhe përshëndetje këmbëve të lëmuara si të mëndafshta. Ana e ashpër  pastron butësisht lëkurën e ngurtësuar, duke zbuluar këmbët super të buta dhe të lëmuara. 

  Brushworks Smoothing Foot File

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery