Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks Sparkly Bauble Complexion Sponges

Çmimi fillestar
800 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
800 Lekë
Një set me dy sfungjerë grimi.

Baza perfekte ka nevojë për sfungjerin e përsosur, prandaj ne i duam sfungjerët e grimit Sparhly Bauble Complexion të Brushworks. Me dy sfungjerë për t'ju ndihmuar të përzieni, theksoni dhe konturoni, ju do të përfitoni një bazë të përsosur grimi në pak minuta. Ideal për t'u përdorur me produkte  kremoze, sfungjerët pa lateks ofrojnë aplikim më të mirë kur përdoren të lagur, por mund ti përdorni edhe  të thatë sipas dëshirës.
  Brushworks Sparkly Bauble Complexion Sponges
  Brushworks Sparkly Bauble Complexion Sponges
  Brushworks Sparkly Bauble Complexion Sponges

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery