Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks Tan Applicator Set

Çmimi fillestar
1,700 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,700 Lekë

Një set aplikimi për nxirje artificiale për fytyrën dhe trupin.

Përsosni nxirjen tuaj nga koka te këmbët me setin e aplikuesit për nxirje Brushworks. Ky set aplikimi për nxirje prej tre pjesësh, i domosdoshëm, përfshin një dorezë për fytyrën, aplikues me rrip të pasmë dhe dorëza për trupin, kështu që nuk duhet të shqetësoheni më kurrë për njolla në procesin tuaj të nxirjes dhe duke ju garantuar nxirjen tuaj më të mirë deri më tani. 

Seti përmban:

Aplikues për nxirjen e trupit
Aplikues pë nxirjen e fytyrës
Aplikues në formë shiriti që ju ndihmon për pjesën e pasme të trupit tuaj si shpinë apo vithe

  Brushworks Tan Applicator Set
  Brushworks Tan Applicator Set
  Brushworks Tan Applicator Set

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery