Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks Tan Removal Mitt

Çmimi fillestar
700 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
700 Lekë

Dorezë për heqjen e nxirjes artificiale (fake tan)

Doreza shërben si një furcë pastruese, e cila largon ngjyrën apo njollat e ngelura nga produktet që përdoren për të krijuar nxirjen artificiale sic mund të jenë kremra apo spray të ndryshëm.  Ajo mundëson një eksfolim fizik të lëkurës duke ju përgatitur në mënyrë perfekte për një shtresë të re ngjyre apo thjesht për të pasur lëkurën tuaj natyrale pa ngjyrues artificial.
Kjo dorezë është e ripërdorshme dhe mund të lahet në lavatrice.

1. Përdorimi

Vendoseni në dorë gjatë kohës që jeni duke bërë dush dhe masazhoni lëkurën sikurse e lani me një sfungjer të zakonshëm, derisa ngjyra dhe lëkura e vdekur të largohen plotësisht.

  Brushworks Tan Removal Mitt
  Brushworks Tan Removal Mitt
  Brushworks Tan Removal Mitt
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery