Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks Travel Makeup Brush Set

Çmimi fillestar
700 Lekë
Çmimi fillestar
1,400 Lekë
Çmimi i ulur
700 Lekë
Color

Set me 4 furca për fytyrën.

Seti përmban 4 furca të madhësive të ndryshme për sytë dhe fytyrën. Furcat kanë qime të buta dhe delikate me lekuën për të shmangur irritimin apo acarimin e saj gjatë aplikimit të produkteve të grimit.

  Brushworks Travel Makeup Brush Set
  Brushworks Travel Makeup Brush Set
  Brushworks Travel Makeup Brush Set
  Brushworks Travel Makeup Brush Set
  Brushworks Travel Makeup Brush Set

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery