Shko te informacioni mbi produktin
1 6
 • Play video

Brushworks Triangular Powder Puff Duo

Çmimi fillestar
850 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
850 Lekë
Sfumo produktet në lëkurë me lehtësi duke përdorur brushworks Triangle Powder Puff Duo.
Ideale për aplikim të pudres, këta trekëndësh ofrojnë rezultate të qëndrueshme dhe me pamje të përsosur. Sfungjeri më i vogël mund të përdoret për të arritur zonat më të vogla të fytyrës, si poshtë syve. Sfungjeri më i madh është i përsosur për të zbutur dhe lëmuar dukshëm gjithë sipërfaqen e lëkurës.
1. Përdorimi

Me ndihmën e fiksuesit të pudrës, merrni pak produkt nga pudra juaj dhe presojeni në fytyrë aq herë sa ju e ndjeni të nevojshme. Mund ta përdorni në gjithë fytyrën ose në zonat që dëshironi të duken mat.

  Brushworks Triangular Powder Puff Duo
  Brushworks Triangular Powder Puff Duo
  Brushworks Triangular Powder Puff Duo
  Brushworks Triangular Powder Puff Duo
  Brushworks Triangular Powder Puff Duo
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery