Shko te informacioni mbi produktin
1 3

Brushworks Wonder Bobble - 6 Pack

Çmimi fillestar
500 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
500 Lekë
Color
Një paketim me 6 lidhëse elastike flokësh, në formë spirale, tepër të buta dhe të përshtatshme për flokët tuaj. Nuk i dëmtojnë dhe nuk i këpusin flokët, duke i ruajtur ata të shëndetshëm dhe plot jetë. I gjeni në 2 ngjyra, transparente dhe të zeza , sipas preferencës suaj.
1. Përdorimi

Mund t'i stiloni flokët sipas dëshirës: gjysëm të kapur, plotësisht të kapur etj.

  Brushworks Wonder Bobble - 6 Pack
  Brushworks Wonder Bobble - 6 Pack
  Brushworks Wonder Bobble - 6 Pack
  Brushworks Wonder Bobble - 6 Pack

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery