Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks Wonder Bobbles Natural

Çmimi fillestar
500 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
500 Lekë
Ky set përmban 5 lidhëse flokësh shumë elastike dhe tepër të buta. Secila prej tyre përbëhet nga një dizajn i vecantë  që parandalon tërheqjen e tepërt në flokët tuaj, duke minimizuar këputjen dhe dëmtimin. Për më tepër, ndryshe nga lidhset tradicionale të flokëve që mund të shkaktojnë parehati me lidhset e Brushwork është krejt e kundërta. Lidhëset jane shumë fleksibël, duke ju lejuar të krijoni modele  të bukura flokësh pa sakrifikuar rehatinë. Pavarësisht nëse keni flokë të trashë, të hollë, kaçurrelë apo të drejtë, këto lidhëse ju sigurojnë një mbajtje të sigurtë që zgjat gjatë gjithë ditës.
1. Përdorimi

Mund t'i stiloni flokët sipas dëshirës: gjysëm të kapur, plotësisht të kapur etj. Mund ta lidhësen dy ose më shumë herë rreth flokëve.

  Brushworks Wonder Bobbles Natural
  Brushworks Wonder Bobbles Natural
  Brushworks Wonder Bobbles Natural
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery