Shko te informacioni mbi produktin
1 1

Calypso 15SPF Press & Protect 200 ml

Çmimi fillestar
1,280 Lekë
Çmimi fillestar
1,600 Lekë
Çmimi i ulur
1,280 Lekë

Locioni diellor Calypso ofron mbrojtje UVA/UVB dhe ofron  mbrojtjen anti-ageing. Është një formulë e lehtë, jo e yndyrshme dhe rezistente ndaj ujit me hidratues të butë që plotësojnë vajrat natyralë të humbur nga ekspozimi ndaj diellit, erës dhe ujit.  Locioni ruan nivelin e tij të mbrojtjes nga dielli.

I njohur më parë si Locion kundër diellit Press & Protect që është rekomanduar nga shumë burime të pavarura, duke përfshirë Who, i cili e zgjodhi atë si "Best Buy Sunscreen" në 2014 dhe 2015. Një tabelë unike shfaqet në pjesën e pasme të paketimit, e cila mund të përdoret si një udhëzues për t'u siguruar që po aplikoni sasinë e duhur të kremit të diellit për të mbrojtur në mënyrë adekuate lëkurën tuaj nga dielli.

Preferoni një vaj për një locion? Provoni Dry Oil Spray për mbrojtjen e menjëhershme të të gjithë trupit dhe të kokës.

 • Aplikoni gjithmonë me kujdes 20 - 30 minuta përpara ekspozimit në diell të gjitha pjesët e ekspozuara dhe shpërndajeni në të gjithë lëkurën

 •  Riaplikojeni shpesh, veçanërisht pas djersitjes, notit ose fshirjes me peshqir

 • Shmangni kontaktin me sytë. Në rast kontakti, shpëlajeni menjëherë me ujë të bollshëm dhe kërkoni këshilla mjekësore

 • Idealisht do ishte kryerja e një patch test përpara përdorimit

 • Të gjithë përbërësit në gamën e produkteve Calypso janë miratuar si përbërës kozmetikë dhe mund të përdoren edhe gjatë shtatzanisë

1. Përdorimi

Aplikoni gjithmonë me kujdes 20 - 30 minuta përpara ekspozimit në diell të gjitha pjesët e ekspozuara dhe shpërndajeni në të gjithë lëkurën

Riaplikojeni shpesh, veçanërisht pas djersitjes, notit ose fshirjes me peshqir

Shmangni kontaktin me sytë. Në rast kontakti, shpëlajeni menjëherë me ujë të bollshëm dhe kërkoni këshilla mjekësore

Idealisht do ishte kryerja e një patch test përpara përdorimit

Të gjithë përbërësit në gamën e produkteve Calypso janë miratuar si përbërës kozmetikë dhe mund të përdoren edhe gjatë shtatzanisë

2. Përbërësit

Aqua, Xanthan, Metilen Bis-Benzotriazolyl Tetrametilbutilfenol (nano), Fenoksietanol, Oktokrylen, Ciklopentasiloksan, Lëng Parafini, Parfum, Glukozid Decil, Triglicerid Kaprilik/Kaprik, Triglicerid Kaprilik/Kaprik, Butzoyltelikoksiloksan cerin, Tokoferil acetat, Propilen Glikoli., Dimetikonol, Trietanolaminë, Pirokton Olaminë, Panthenol, Pentaeritritil Tetra-di-t-butil Hidroksihidroksinamat, Etilheksil Metoksicinamat, Acid Stearik, Vaj i Farës Simmondsia Chinensis, Benzophenon-3, Seobroma

  Calypso 15SPF Press & Protect 200 ml
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery