Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Calypso Once a Day Spf 50 + Vitamin C

Çmimi fillestar
2,500 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
2,500 Lekë

Serumi Calypso ''Once a Day''  SPF50+ është formuluar për të mbrojtur fytyrën dhe qafën nga rrezatimi i dëmshëm UV. E zhvilluar posaçërisht për lëkurë të ndjeshme, përthithet shpejt, pa aromë dhe hidraton, duke siguruar mbrojtje afatgjatë deri në 8 orë. Mund të përdoret nën make-up ose si pjesë e rutinës tuaj të përditshme të kujdesit të lëkurës.

  Calypso Once a Day Spf 50 + Vitamin C
  Calypso Once a Day Spf 50 + Vitamin C
  Calypso Once a Day Spf 50 + Vitamin C

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery