Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Eye Candy Angled Brow Razor Duo

Çmimi fillestar
360 Lekë
Çmimi fillestar
450 Lekë
Çmimi i ulur
360 Lekë

Brisqe për pastrimin e qimeve të padëshiruara në fytrë.

Pastroni qimet e vetullave apo  qimet  padëshiruara në lëkurën tuaj me setin e brisqeve të Eye Candy. Me 2 Brisqe me ngjyrë  neutrale, ju largoni qimet  pa dhimbje. Tehet e çelikut inox ofrojnë një rruajtje të butë dhe ndihmojnë në heqjen e shtresës së sipërme të qelizave të vdekura të lëkurës. Duke pasur një dizajn të palosshëm ideal për lëvizje, brisqet mund të përdoren gjithashtu në këmbë, krahë, linjë bikini dhe buzën e sipërme.

  Eye Candy Angled Brow Razor Duo
  Eye Candy Angled Brow Razor Duo
  Eye Candy Angled Brow Razor Duo
  Eye Candy Angled Brow Razor Duo

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery