Shko te informacioni mbi produktin
1 3

Eye Candy Enhancing brush & Palette Set

Çmimi fillestar
1,200 Lekë
Çmimi fillestar
1,500 Lekë
Çmimi i ulur
1,200 Lekë

Set me paletë dhe 4  furca sysh.  

Ky set është krijuar për t'ju ndihmuar të arrini pamje të mrekullueshme të syve me lehtësi. Me një gamë neutrale mahnitëse të toneve të syve dhe katër furça esenciale grimi, ky set është një domosdoshmëri për çdo vajzë. Paleta e syve përmban nëntë nuanca të ngrohta dhe të ftohta, duke ofruar mundësi të pafundme për pamje magjepsëse. Me shtatë nuanca mat dhe dy nuanca shkëlqyese, ju mund të krijoni pamje të ndryshme për çdo rast. Katër furçat e grimit me cilësi të lartë ju mundësojnë  përhapje të njëtrajtshme të produktit dhe rezultate të përsosura . N

  Eye Candy Enhancing brush & Palette Set
  Eye Candy Enhancing brush & Palette Set

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery