Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Eye Candy Lash Adhesive Pen

Çmimi fillestar
880 Lekë
Çmimi fillestar
1,100 Lekë
Çmimi i ulur
880 Lekë
Një ngjitës qerpikësh që thahet shpejt dhe zgjat për një kohë të gjatë. Ky mjet inovativ  e bën procesin e aplikimit të qerpikëve të lehtë dhe tepër komod. Formula e tij mundëson e tharjen e shpejtë dhe siguron që qerpikët tuaj të rremë të ngjiten mirë në pak sekonda, duke eliminuar nevojën për kohë të gjata pritjeje. Maja e hollë  e aplikuesit lejon vendosje të përpiktë, duke ju ndihmuar të arrini një pamje natyrale ose dramatike me lehtësi. Formula e qëndrueshme i mban qerpikët tuaj në vend gjatë gjithë ditës ose natës, duke siguruar që grimi juaj të mbetet i përsosur.
  Eye Candy Lash Adhesive Pen
  Eye Candy Lash Adhesive Pen
  Eye Candy Lash Adhesive Pen
  Eye Candy Lash Adhesive Pen

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery