Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Eye Candy Signature Collection Aria

Çmimi fillestar
560 Lekë
Çmimi fillestar
700 Lekë
Çmimi i ulur
560 Lekë
Qerpik fallco me volum 2d,  që shtojnë gjatësinë dhe intesitetin e qerpikëve tuaj natyralë.  Këta qerpikë janë krijuar për të marrë vëmendje, duke ofruar një volum të plotë  dhe një gjatësi të konsiderueshme për t'i bërë sytë tuaj të duken extra . Ky stil është i përsosur për raste të veçanta ose për ata që duan të jenë në qendër të vëmendjes gjithmonë.    Kombinimi i volumit  dhe gjatësisë krijon një efekt të mrekullueshëm , duke i bërë sytë tuaj të duken më të mëdhenj dhe më magjepsës.
  Eye Candy Signature Collection Aria
  Eye Candy Signature Collection Aria
  Eye Candy Signature Collection Aria

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery