Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Eye Candy Signature Collection Demi

Çmimi fillestar
560 Lekë
Çmimi fillestar
700 Lekë
Çmimi i ulur
560 Lekë
Qerpik fals me volum 3d,  që shtojnë gjatësinë dhe intesitetin e qerpikëve tuaj natyralë.  Këta qerpikë janë krijuar për të marrë vëmendje, duke ofruar një volum të plotë  dhe një gjatësi të konsiderueshme për t'i bërë sytë tuaj të duken extra . Ky stil është i përsosur për raste të veçanta ose për ata që duan të jenë në qendër të vëmendjes gjithmonë.    Kombinimi i volumit  dhe gjatësisë krijon një efekt të mrekullueshëm , duke i bërë sytë tuaj të duken më të mëdhenj dhe më magjepsës.
  Eye Candy Signature Collection Demi
  Eye Candy Signature Collection Demi
  Eye Candy Signature Collection Demi
  Eye Candy Signature Collection Demi
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery