Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Eye Candy Signature Collection Skye

Çmimi fillestar
560 Lekë
Çmimi fillestar
700 Lekë
Çmimi i ulur
560 Lekë

Qerpikë me dizajn të kryqëzuar dhe maja me pupla!                                                              Këta qerpikë karakterizohen nga majat e tyre me pendë, të cilat krijojnë një pamje sa lozonjare po aq edhe simpatike. Dizajni me pupla shton një prekje sofistikimi  në sytë tuaj, duke i bërë ata të duken më të mëdhenj dhe më tërheqës. Ky stil është ideal për raste të ndryshme kur dëshironi të duken bukur pa shumë përpjekje. Këto qerpikë  janë një zgjedhje perfekte për ata që kërkojnë një pamje të rafinuar dhe të kuruar, duke theksuar bukurinë natyrale të syve me një prekje të butë elegance. Çdo kuti përmban një palë qerpikë Eye Candy Signature. 

  Eye Candy Signature Collection Skye
  Eye Candy Signature Collection Skye
  Eye Candy Signature Collection Skye

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery