Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Eye Candy Signature Lash Collection Cali

Çmimi fillestar
560 Lekë
Çmimi fillestar
700 Lekë
Çmimi i ulur
560 Lekë
Këta qerpikë janë dizanjuiar për të krijuar një pamje dramatike dhe magjepsëse me gjatësinë dhe volumin e tyre të bollshëm. Struktura e tyre me pupla u jep syve tuaj një joshje magjepsëse, duke i bërë ata pika qendrore e pamjes suaj. Perfekte për raste të veçanta, këta qerpikë shtojnë klasin dhe sofistikimin. Këta qerpikë transformojnë shikimin tuaj, duke përmirësuar pamjen tuaj natyrale dhe duke nxjerrë në pah një bukuri të parezistueshme. Çdo kuti përmban një palë qerpikë Eye Candy Signature. Ngjitësi i qerpikëve shitet veçmas.
  Eye Candy Signature Lash Collection Cali
  Eye Candy Signature Lash Collection Cali
  Eye Candy Signature Lash Collection Cali

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery