Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Eye Candy Smoky Retractable Eyeliner Pencil

Çmimi fillestar
720 Lekë
Çmimi fillestar
900 Lekë
Çmimi i ulur
720 Lekë
Eye Candy Smoky Retractable Eyeliner Pencil –një laps sysh
me pigment intensiv
të pasuruar me vitaminë E dhe acid hialuronik.


  Eye Candy Smoky Retractable Eyeliner Pencil
  Eye Candy Smoky Retractable Eyeliner Pencil
  Eye Candy Smoky Retractable Eyeliner Pencil

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery