Shko te informacioni mbi produktin
1 1

Floland Biotin Scalp Cooling Ampoule + Brushworks Shower Comb

Çmimi fillestar
2,500 Lekë
Çmimi fillestar
3,050 Lekë
Çmimi i ulur
2,500 Lekë
Një paketë ampule ftohëse që qeteson dhe pastron thellë skalpin e kokës.
Permban përbërës me bazë bimore për të forcuar elasticitetin dhe vëllimin e flokëve
Biotina dhe vitamina B7 përmbajnë elementë gjurmë të dobishëm që nxisin rritjen e flokëve dhe stimulojnë zgjimin e gjëndrave të flokëve.Acidi salicilik pastron në mënyrë aktive lëkurën e kokës, largon të gjitha llojet e papastërtive dhe eksfolion qelizat e vdekura.Krehër dushi për të p
ërhapur dhe shpëlarë kremin ose balsamin tuaj të preferuar gjatë procesit të larjes.
  Floland Biotin Scalp Cooling Ampoule + Brushworks Shower Comb

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery