Shko te informacioni mbi produktin
1 1

Floland Keratin Change Ampoule + Brushworks Shower Comb

Çmimi fillestar
2,500 Lekë
Çmimi fillestar
3,050 Lekë
Çmimi i ulur
2,500 Lekë

10 Ampula për rikthimin e jetes se flokëve. Ampulat do të ndihmojnë në rivendosjen edhe të skajeve më të dëmtuara, të brishta dhe të ndara.

Krehër dushi për të përhapur dhe shpëlarë kremin ose balsamin tuaj të preferuar gjatë procesit të larjes.

 

  Floland Keratin Change Ampoule + Brushworks Shower Comb

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery