Shko te informacioni mbi produktin
1 3

Geek & Gorgeous HA 5 Light 30 ml

Çmimi fillestar
1,400 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,400 Lekë

5 forma të ndryshme të acidit hialuronik në varësi të peshës molekulare dhe strukturës së tyre, bashkojnë forcat për të na dhënë këtë formulë të pasur hidratuese, qetësuese dhe tonifikuese.

Acidi Hialuronik është një faktor hidratues natyral (NMF – Natural Moisturizing Factor) që mund të rris 1000  herë peshën e vetë në uje. Formula e HA Light fokusohet tek versioni hidratues me peshë të lartë molekulare që hidraton në sipërfaqe dhe tek versioni ku molekulat e acidit hialuronik janë me peshë të mesme molekulare dhe penetrojnë më thellë për të përforcuar barrierën mbrojtësë natyrale të lëkurës dhe mekanizmat e vetë-shërimit të saj.

Për të gjitha llojet e lëkurave, por veçanërisht për ato mikse në të yndyrshme

1. Përdorimi

Geek & Gorgeous

2. Përbërësit

Sodium Hyaluronate Crosspolymer – një gjeneratë e re e acidit hialuronik croos-linked, ku aftësia lidhëse e tij me ujin është disa herë më e madhe se sa aftësitë lidhëse të acidit hialuronik të thjeshtë. Gjithashtu, kjo formë ofron hidratim që zgjat më shumë në kohë.

Sodium Hyaluronate – Forma më e përhapur, formë kripe e acidit hialuronik që gjendet në këtë formulim me peshë të madhe dhe të vogël molekulare.

Tremella Fuciformis (Kërpudhë) – Ekstraktet e kërpudhës së njohur për vetitë lidhësë me ujin. Ato përmbajnë përbërës me bazë sheqeri duke përfshirë acidin Glucuronic, një nga përbërësit ndërtues të acidit hialuronik. Gjithashtu është edhe një teksturë elegante, jo ngjitëse dhe ka veti të tjera antioksiduese.

Hydrolized Hyaluronic Acid – Një version me peshë të ulët molekulare i acidit hialuronik që ështe i njohur për vetitë e tij të përforcimit të barrierës së lëkurës dhe mekanizmave të saj mbrojtëse.

Panthenol – Një përbërës klasik në kujdesin e lëkurës që është i njohur për vetitë qetësuese, hidratuese dhe mbrojtëse.

  Geek & Gorgeous HA 5 Light 30 ml
  Geek & Gorgeous HA 5 Light 30 ml

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery