Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Eye Candy Hold Tight Eyelash Glue 7ml

Çmimi fillestar
560 Lekë
Çmimi fillestar
700 Lekë
Çmimi i ulur
560 Lekë

Qerpikët e përsosur me ngjitësin për qerpikët Eye Candy Hold Tight – zgjidhja juaj e preferuar për qerpikë të sigurt dhe afatgjatë që qëndrojnë në vend gjatë gjithë ditës! Ky ngjitës i pastër për qerpikët me një formulë që thahet shpejt, duke siguruar një lidhje të fortë midis qerpikëve tuaj natyralë dhe qerpikëve tuaj të përkohëshëm, Jo vetëm që është efektiv, por formula e tij e avancuar është gjithashtu e butë për zonën tuaj delikate të syve.

- Latex free

- Waterproff

- Quick Dry 

  Eye Candy Hold Tight Eyelash Glue 7ml
  Eye Candy Hold Tight Eyelash Glue 7ml
  Eye Candy Hold Tight Eyelash Glue 7ml

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery