Shko te informacioni mbi produktin
1 1

La Roche Posay Anthelios Invisible Spray Spf 50 +++ 200 ml

Çmimi fillestar
2,400 Lekë
Çmimi fillestar
2,900 Lekë
Çmimi i ulur
2,400 Lekë

La Roche-Posay Anthelios Invisible Spray është një locion i lëngshëm që përhapet shumë lehtë dhe nuk lë mbetje vajore ose ngjitëse. Sistemi i filtrimit Anthelios [XL] -PROTECT përmban një sërë përbërësish në mënyrë që të sigurojë një mbrojtje të gjerë nga rrezatimi UVA dhe UVB. Forma e ti si spray mundëson një aplikim të lehtë . I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurave, përfshirë edhe ato më të ndjeshme,  intolerante dhe me tendencë për alergji nga dielli.

1. Përdorimi

Aplikoni Anthelios Invisible Spray SPF 50+ 20 minuta përpara ekspozimit në diell. Riaplikojeni vazhdimisht.

  La Roche Posay Anthelios Invisible Spray Spf 50 +++ 200 ml

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery