Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Makeup Beauty Blender Sponge 1 cop

Çmimi fillestar
200 Lekë
Çmimi fillestar
400 Lekë
Çmimi i ulur
200 Lekë
Sfungjer krijuar nga materiali jo latex: shumë të butë, elasticitet të lartë, pa aromë, reduktojnë alergjitë, lehtësisht për t'u pastruar dhe mirëmbajtur.
Mund ti perdorni për të perhapur foundatinen, BB cream, powder, concealer etj, të lagur ose të thatë. Secili sfungjer ka funksjon dhe ju ndihmojnë që të realizoni nje full makeup te plotë
  Makeup Beauty Blender Sponge 1 cop
  Makeup Beauty Blender Sponge 1 cop
  Makeup Beauty Blender Sponge 1 cop
  Makeup Beauty Blender Sponge 1 cop
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery