Shko te informacioni mbi produktin
1 6

Makeup Beauty Blender Sponge With Box Set 4 cop

Çmimi fillestar
800 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
800 Lekë
Color
4 sfungjerë ne 4 forma te ndryshme .
Janë bërë nga materiali jo latex: sfungjer shumë të butë, elasticitet të lartë, pa aromë, reduktojnë alergjitë, lehtësisht për t'u pastruar dhe mirëmbajtur.
Mund ti perdorni për të perhapur foundatinen, BB cream, powder, concealer etj, të lagur ose të thatë. Secili sfungjer ka funksjon dhe ju ndihmojnë që të realizoni nje full makeup te plotë. Sfungjeret vin sebashku me kutinë duke i mirembajtur në ambjent totalisht higjenik nga ndotjet e ambjentit perreth dhe pluhurave.
1. Përdorimi

Lagni sfungjerët me ujë të ngrohtë ose direkte në të thatë dhe masazhoni fondatinën në pjesët që dëshironi.

2. Përbërësit

Latex-free, Q bomb soft cute Skin-friendly

  Makeup Beauty Blender Sponge With Box Set 4 cop
  Makeup Beauty Blender Sponge With Box Set 4 cop
  Makeup Beauty Blender Sponge With Box Set 4 cop
  Makeup Beauty Blender Sponge With Box Set 4 cop
  Makeup Beauty Blender Sponge With Box Set 4 cop
  Makeup Beauty Blender Sponge With Box Set 4 cop
  Makeup Beauty Blender Sponge With Box Set 4 cop
  Makeup Beauty Blender Sponge With Box Set 4 cop
  Makeup Beauty Blender Sponge With Box Set 4 cop

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery