Shko te informacioni mbi produktin
1 3

MediFlower Garden Hand Cream Set 50gr

Çmimi fillestar
300 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
300 Lekë
Aroma
  Hidraton duart ndërsa ofron aroma natyrale sikur të hyni në një kopsht.
  Përmban përbërës me origjinë bimore, duke përfshirë gjalpin shea dhe vajin e avokados, të cilët ushqejnë duart.
  Formuluar me acid hialuronik dhe beta-glukan që hidratojnë thellësisht dhe bllokojnë hidratimin në duar.
  5 lloje të ndryshme
  MediFlower Garden Hand Cream Set 50gr
  MediFlower Garden Hand Cream Set 50gr