Shko te informacioni mbi produktin
1 2

Paese The Kiss Lips Matte Creamy Liquid Lipstick 3.4ml

Çmimi fillestar
1,200 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,200 Lekë
Color

Paese The Kiss Lips nuk është vetëm një Lipstick ngjyruese, por edhe një produkt që kujdeset dhe ushqen buzët. Pigmentimi perfekt e bën ngjyrën e buzëkuqit intensive dhe ekspresive, duke i dhënë buzëve një karakter unik. Formula me një efekt afatgjatë bën që grimi të zgjasë për shumë orë, papasur nevojë për riaplikim, duke ju siguruar atyre lëndë ushqyese dhe hidratim. 

  Paese The Kiss Lips Matte Creamy Liquid Lipstick 3.4ml
  Paese The Kiss Lips Matte Creamy Liquid Lipstick 3.4ml
  Paese The Kiss Lips Matte Creamy Liquid Lipstick 3.4ml
  Paese The Kiss Lips Matte Creamy Liquid Lipstick 3.4ml
  Paese The Kiss Lips Matte Creamy Liquid Lipstick 3.4ml
  Paese The Kiss Lips Matte Creamy Liquid Lipstick 3.4ml
  Paese The Kiss Lips Matte Creamy Liquid Lipstick 3.4ml

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery