Shko te informacioni mbi produktin
1 3

pHformula A.C.T.I.V.E. formula 20 ml

Çmimi fillestar
5,300 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
5,300 Lekë

A.C.T.I.V.E. formula është një serum unik, i cili përdoret para dhe gjatë trajtimit “skin risurfacing” të pHformula, për të përmirësuar dhe ruajtur rezultatin. Produkti stimulon riparimin e qelizave, neutralizon radikalet e lira, rregullon nivelin e lagështisë dhe përmirëson aftësinë shëruese të lëkurës. Përdoreni produktin çdo mbrëmje 2 javë para trajtimit tuaj të parë. 

PËRBËRËSIT AKTIV:

Acidi salicilik – Përmirëson aftësinë absorbuese të lëkurës dhe eksfolon qelizat e vdekura. Përmirëson aktivitetin e përbërësve të tjerë
Acidi laktobionic – Stimulon riparimin e qelizave, ka veçori antioksiduese, përmirëson shërimin, ruan lagështinë dhe mbron lëkurën. Parandalon irritimet.
Acidi piruvik – Stimulon prodhimin e kolagjenit, elastinës dhe glikoproteinave të lëkurës, të cilat e ruajnë lëkurën të fortë dhe elastike.
Acidi glikolik – Përmban AHA, i cili eksfolon qelizat e vdekura dhe stimulon riprodhimin e qelizave.
Riproteinat e hidrolizuara - Stimulon rigjenerimin e qelizave dhe ruan lagështinë
Retinol – Rregullon përhapjen e qelizave, stimulon prodhimin e kolagjenit dhe elastinës. Antioksidant
PH-DVC - Përmirëson depërtimin e përbërësve të mësipërm


1. Përdorimi

Aplikojeni mbi lëkurë të pastruar mirë çdo mbrëmje.

2. Përbërësit

SALICILIC ACID, LACTOBIONIC ACID, PYRUVIC ACID, GLYCOLIC ACID, RETINOL, HYDROLYSED RISEPROTEIN, PH-DVC

  pHformula A.C.T.I.V.E. formula 20 ml
  pHformula A.C.T.I.V.E. formula 20 ml

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery