Shko te informacioni mbi produktin
1 3

pHformula F.O.A.M. cleanse 150 ml

Çmimi fillestar
4,100 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
4,100 Lekë
Një pastrues pa sapun në trajtë shkume të bollshme për një pastrim të butë dhe efektiv. Përzierja natyrale e ekstrakteve me origjinë bimore dhe acidit laktik pastron dhe largon në mënyrë efektive make-up dhe papastërtitë duke qetësuar lëkurën.
1. Përdorimi

Përdorni në mëngjes dhe darkë në lëkurën të lagur. Shpëlajeni me ujë. Mos e tundni para përdorimit.

  pHformula F.O.A.M. cleanse 150 ml
  pHformula F.O.A.M. cleanse 150 ml

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery