Shko te informacioni mbi produktin
1 1

pHformula M.E.L.A. recovery 30ml

Çmimi fillestar
5,900 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
5,900 Lekë

Një kombinim unik i përbërësve aktivë të cilët ndihmojnë në parandalim dhe përmirësimin e njollave të errëta në lëkurë. Përmirëson strukturë e përgjithshëm të lëkurës dhe duke ndihmuar në parandalimin e dëmtimeve të saj.
PËRFITIMET
• Ofron veti të shkëlqyera ndriçues/zbardhuese, pa irritim sipërfaqes
• Veti superiore antioksiduese dhe anti-inflamatore

Përbërsit kryesor

Acidi Mandelik - është një frenues i fuqishëm i enzimës së tirozinazës. Shumë efektiv në trajtimin e hiperpigmentimit, hiperpigmentimit post-inflamator dhe të shkaktuar nga dëmtimi diellor. Rezultatet e tij janë të krahasueshme dhe shpesh më të mira se ato nga hidrokinoni aktual i përshkruar tradicionalisht.
Niacinamide – redukton transferimin e melanozomeve nga melanocitet në keratinocitet përreth. 
Acidi Fitik – mund të konsiderohet një fitonutrient kannjë efekt antioksidant. Ai pengon procesin e tirozinazës . Gjithashtu ka veti antioksiduese dhe anti-inflamatore.
Retinol – rregullon diferencimin qelizor. Stimulon sintezën e kolagjenit dhe elastinës dhe vepron si një antioksidant i fuqishëm.
Arbutina – agjent zbardhues i lëkurës, që frenon tirozinazën dhe në këtë mënyrë parandalon formimin e melaninës.
Glutathione – është një tripeptid dhe është thelbësor si një antioksidant. Frenon në mënyrë konkurruese sintezën e melaninës duke ndërprerë kapacitetin e L-dopa për t'u kombinuar me tirozinazën gjatë sintezës së melaninës.
Acidi salicilik 
PH-DVCTM – një kompleks shpërndarjeje superiore i përdorur në formulimet pHformula për të rritur depërtimin e përbërësve aktivë.

1. Përdorimi

Aplikojeni një ose dy herë në ditë. Aplikoni spf gjatë gjithë ditës

2. Përbërësit

Mandelic Acid
Niacinamide
Phytic Acid
Retinol
Arbutin
Glutathione
Salicylic Acid
PH-DVCTM

  pHformula M.E.L.A. recovery 30ml
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery