Shko te informacioni mbi produktin
1 4

pHformula S.U.N. powder SPF30

Çmimi fillestar
5,600 Lekë
Çmimi fillestar
0 Lekë
Çmimi i ulur
5,600 Lekë

pHformula S.U.N. powder ofron spektër të gjerë mbrojtje UV.

Pluhuri është një nuancë transparente  dhe një nuancë e tejdukshme për lëkurën fototipet V-VI.

Ofron mbulim natyral dhe është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës, duke përfshirë dhe lëkurat e ndjeshme. Formuluar në mënyrë unike me pluhur orizi organik të mikronizuar për qetësimin,

efekt antioksidant dhe mattifikues duke siguruar një strukturë prej kadifeje dhe të mbushur me

Ekstrakti i Echinacea purpurea për të parandaluar dëmtimin e lëkurës të shkaktuar nga ndotja dhe  stresorët mjedisorë.

2. Përbërësit

Titanium Dioxide
Oryza sativa (rice) powder
Echinacea purpurea extract

  pHformula S.U.N. powder SPF30
  pHformula S.U.N. powder SPF30
  pHformula S.U.N. powder SPF30
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery