Shko te informacioni mbi produktin
1 3

Pure&Sunny Sparkling Dust Hydrating Body Mist 200 ml

Çmimi fillestar
1,800 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,800 Lekë

Ndërkohë që temperaturat rriten, nevoja për një mist të lehtë hidratues, freskues me aromë të lehtë, shtohet.
I pasur me agjentë freskues për një ndjesi freskie të papërsëritshme.

Një mist për trupin me bazë ujin e trëndafilit, ekstraktin e kastravecit me vetitë e tyre antirrudhë, qetësuese dhe hidratuese për lëkuren.
Elastina është një tjetër përbërës aktiv për rritjen e elasticitetit të lëkurës.
Shkëlqim i lehtë që zgjat.

 

1. Përdorimi

Aplikojeni sa herë të dëshironi gjatë ditës.

2. Përbërësit

Ujë trëndafili, ekstrakt i kastravecit, elastinë.

  Pure&Sunny Sparkling Dust Hydrating Body Mist 200 ml
  Pure&Sunny Sparkling Dust Hydrating Body Mist 200 ml

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery