Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Skin1004 Centella Pure Cotton Pad 60 pcs

Çmimi fillestar
700 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
700 Lekë
Tampone 100%  pambuku me dy anë, miqësore me mjedisin. Tamponet janë shumë delikate për fytyrën, qafën dhe zonën e syve. Të përshtatshëm për aplikimin e tonikëve ose për heqjen e makeupit. Njëra prej anëve të tamponave ka teksturë më të theksuar që e ben të përshtatshme një eksfoljim të lehtë


Përmban 60  tampone pambuku

2. Përbërësit

100 % coton

  Skin1004 Centella Pure Cotton Pad 60 pcs
  Skin1004 Centella Pure Cotton Pad 60 pcs
  Skin1004 Centella Pure Cotton Pad 60 pcs
  Skin1004 Centella Pure Cotton Pad 60 pcs

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery