Shko te informacioni mbi produktin
1 3

Skintegra Retiron 0.05 (Retinal + Niacinamide)

Çmimi fillestar
2,700 Lekë
Çmimi fillestar
3,000 Lekë
Çmimi i ulur
2,700 Lekë

Skintegra Retiron 0.05 është një emulsion serumi i bazuar në retinoide 0.05% të kapsuluar, i fortifikuar me niacinamide, tre ceramide thelbësore dhe prekursorët e tyre, antioksidantë, pantenol dhe madekazoside.

Retiron 0.05 parandalon shfaqjen e komedoneve dhe puçrrave dhe përshpejton shërimin e tyre me një efekt parandalues ndaj shenjave të parakohshme të plakjes.

Skintegra Retiron 0.05 është një emulsion serumi i bazuar në retinoide 0.05% të kapsuluar, i fortifikuar me niacinamide, tre ceramide thelbësore dhe prekursorët e tyre, antioksidantë, pantenol dhe madekazoside.

Retiron 0.05 parandalon shfaqjen e komedoneve dhe puçrrave dhe përshpejton shërimin e tyre me një efekt parandalues ndaj shenjave të parakohshme të plakjes.

  Skintegra Retiron 0.05 (Retinal + Niacinamide)
  Skintegra Retiron 0.05 (Retinal + Niacinamide)

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery