Shko te informacioni mbi produktin
1 4

So Eco 3 Facial Cleansing Cloths

Çmimi fillestar
1,100 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,100 Lekë

 3 Pëlhurë Pastruese për  fytyrën.

 Shoqëruesi juaj më i mirë për kujdesin e lëkurës për një përvojë të butë, por efektive për heqjen e grimit. Të krijuara me kujdes, këto copa super të buta do ju ndryshojnë mënyrën se si pastroni fytyrën.Përqafoni komoditetin dhe efektivitetin e jashtëzakonshëm të këtyre copave super të buta. Jepuni lamtumirën pecetave  njëpërdorimshe për pastrimin e grimit dhe thuaj përshëndetje një zgjidhjeje të qëndrueshme që funksionon në mënyrë perfekte. Kënaqni lëkurën tuaj me kujdesin e butë që meritoni. Të dizajnuara për të gjitha llojet e lëkurës, këto copa për heqjen e grimit ofrojnë një pastrim luksoz dhe qetësues. Pavarësisht nëse keni lëkurë të ndjeshme, të yndyrshme, të thatë ose të kombinuar, këto lecka ofrojnë një përvojë të rehatshme dhe efektive, duke siguruar që pamja juaj të lihet e freskuar dhe rinovuar.

  So Eco 3 Facial Cleansing Cloths
  So Eco 3 Facial Cleansing Cloths
  So Eco 3 Facial Cleansing Cloths
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery