Shko te informacioni mbi produktin
1 5

So Eco Back Comb Brush

Çmimi fillestar
600 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
600 Lekë
Perfeksiononi dhe jepini volum flokëve tuaj me furçën e So Eco! Sidomos nëse dëshironi te keni flokë të kapur në mënyrë perfekte dhe të largoni të gjitha imperfeksionet. 
  So Eco Back Comb Brush
  So Eco Back Comb Brush
  So Eco Back Comb Brush
  So Eco Back Comb Brush

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery