Shko te informacioni mbi produktin
1 6

So Eco Bamboo Headband Duo

Çmimi fillestar
1,000 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,000 Lekë

Set me dy shirita për suportin  e flokëve.

Jeni të lodhur nga flokët që ju pengojnë kur bëni rutinën tuaj të grimit ose kujdesit të lëkurës? Epo, ne kemi një zgjidhje - Shiriti kokes So Eco Bamboo Cotton! Këto shirita koke prej pambuku dhe bambuje super të buta i mbajnë flokët tuaj larg fytyrës , në mënyrë që të qëndrojnë të thatë kur aplikoni grim ose produkte të tjera  për lëkurën.

1. Përdorimi

Thjesht mbështilleni rreth kokës dhe rregulloni ngushtësinë duke përdorur ngjitësen fiksuese. Pastaj mblidhni flokët tuaj duke i vendosur në hapësirën në pjesën e pasme për një ndjenjë siguri

  So Eco Bamboo Headband Duo
  So Eco Bamboo Headband Duo
  So Eco Bamboo Headband Duo
  So Eco Bamboo Headband Duo
  So Eco Bamboo Headband Duo

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery