Shko te informacioni mbi produktin
1 6

So Eco Bath & Shower Back Scrubber

Çmimi fillestar
1,100 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,100 Lekë
Ky pastrues elastik i shpinës është projektuar për të pastruar dhe eksfoluar menjëherë të gjitha zonat e vështira për t'u arrirë. Ndihmon në hapjen e poreve dhe zvogëlimin e akneve të trupit duke hequr shtresën e sipërme të lëkurës përmes eksfolimit. Redukton grumbullimin e tepërt të sebumit, duke parandaluar acarimin dhe inflamacionin. Bërë me një përzierje pambuku organik dhe poliestër të ricikluar, duke rezultuar në një material elastik me teksturë të trashë, i zhvilluar në mënyrë perfekte për të eksfoluar natyrshëm lëkurën. 

1. Përdorimi

Përdoreni me larësin tuaj të preferuar për rezultate maksimale dhe një lëkurë të lëmuar.

  So Eco Bath & Shower Back Scrubber
  So Eco Bath & Shower Back Scrubber
  So Eco Bath & Shower Back Scrubber
  So Eco Bath & Shower Back Scrubber
  So Eco Bath & Shower Back Scrubber

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery