Shko te informacioni mbi produktin
1 7

So Eco Biodegradable Facial Cleansing Brush and Waffle Headband Sets

Çmimi fillestar
2,000 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
2,000 Lekë
Set me furçë për pastrimin e fytyrës dhe shirit për kokën.

Jepini rutinës suaj të kujdesit të lëkurës një përmirësim me setin e furçës së pastrimit të fytyrës So Eco Biodegradable dhe shiritit të kokës. Brenda këtij grupi do të gjeni një furçë pastrimi të fytyrës super të butë që ndihmon në pastrimin e thellë, freskimin dhe eksfolimin e lëkurës, plus një shirit koke për t'i mbajtur flokët tuaj të pastër, të thatë dhe larg fytyrës gjatë pastrimit.

Seti përmban:
Furçë për pastrimin e fytyrës
Shirit koke
  So Eco Biodegradable Facial Cleansing Brush and Waffle Headband Sets
  So Eco Biodegradable Facial Cleansing Brush and Waffle Headband Sets
  So Eco Biodegradable Facial Cleansing Brush and Waffle Headband Sets
  So Eco Biodegradable Facial Cleansing Brush and Waffle Headband Sets
  So Eco Biodegradable Facial Cleansing Brush and Waffle Headband Sets
  So Eco Biodegradable Facial Cleansing Brush and Waffle Headband Sets
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery