Shko te informacioni mbi produktin
1 5

So Eco Biodegradable Paddle Brush

Çmimi fillestar
1,000 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,000 Lekë

Krehër flokësh për flokë të gjatë, të dendur dhe extension.

Furça ideale për flokë të mesëm, të gjatë dhe extensions. Fijet e buta të fibrave janë delikate me lëkurën e kokës dhe janë ideale për krehjen e flokëve pa shkaktuar asnjë këputje apo ngatërrim. Me një furçë të gjerë dhe një dorezë të lehtë për t'i mbajtur flokët tuaj të krehur gjatë gjithë ditës. Kjo furçë inovative është projektuar duke pasur parasysh flokët tuaj dhe mjedisin.


  So Eco Biodegradable Paddle Brush
  So Eco Biodegradable Paddle Brush
  So Eco Biodegradable Paddle Brush
  So Eco Biodegradable Paddle Brush

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery