Shko te informacioni mbi produktin
1 4

So Eco Blending Drop Sponge

Çmimi fillestar
600 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
600 Lekë

Sfungjerë për përhapjen e fondatinës.

 Ky sfungjer grimi i lehtë dhe ultra i butë është një produkt i  domosdoshme për koleksionin tuaj të bukurisë. "Pika e përzierjes" So Eco është një dizajn unik në formë pike që përshtatet me lehtësi  në dorën tuaj, duke lejuar kontroll në përzierje dhe përhapje të njëtrajtshme. Ky sfungjer nuk është thjesht një mjet i zakonshëm grimi, është bileta juaj për një bazë të kombinuar në mënyrë perfekte që duket e pastër dhe mahnitëse. Është i përshtatshëm për t'u përdorur me produkte kozmetike të lëngshëm, krem dhe pluhur, duke e bërë atë zgjidhjen tuaj gjithëpërfshirëse. 

  So Eco Blending Drop Sponge
  So Eco Blending Drop Sponge
  So Eco Blending Drop Sponge

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery