Shko te informacioni mbi produktin
1 7

So Eco Body Exfoliating Pads

Çmimi fillestar
1,000 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,000 Lekë

Disketa për eksfolimin e trupit.

Dy disketa me dy anë të dizajnuara për të eksfoluar dhe pastruar butësisht lëkurën. Ato mundësojnë një shkëlqim të shëndetshëm duke larguar qelizat e vdekura nga lëkura dhe duke pastruar toksinat sëbashku me yndyrën e tepërt. E përkryer për pastrim, eksfolim dhe freskim. 

  So Eco Body Exfoliating Pads
  So Eco Body Exfoliating Pads
  So Eco Body Exfoliating Pads
  So Eco Body Exfoliating Pads
  So Eco Body Exfoliating Pads
  So Eco Body Exfoliating Pads

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery