Shko te informacioni mbi produktin
1 5

So Eco Brow Set

Çmimi fillestar
900 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
900 Lekë

Set për përkujdesjen e vetullave.

So Eco Brow Set furcat që ju nevojiten për një vetull perfekte.                                                2 furca  ju mundëson të arrini vetulla me pamje natyrale duke i stiluar me saktësi dhe lehtësi. 


  So Eco Brow Set
  So Eco Brow Set
  So Eco Brow Set
  So Eco Brow Set

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery