Shko te informacioni mbi produktin
1 4

So Eco Complete Manicure Set

Çmimi fillestar
2,800 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
2,800 Lekë

Set për përkujdesin e thonjve.

Merrni rezultate profesionale   me Setin e thonjve So Eco Complete. I bërë nga çelik inoks, ky grup prej 4 pjesësh  mbulon të gjitha aspektet e kujdesit të thonjve me saktësi dhe efikasitet. 


  So Eco Complete Manicure Set
  So Eco Complete Manicure Set
  So Eco Complete Manicure Set

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery