Shko te informacioni mbi produktin
1 4

So Eco Complexion Sponge Set 4 pcs

Çmimi fillestar
1,900 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,900 Lekë

Set me 4 sfungjerë makeupi.

Përhapeni fondatinën tuaj në përsosmëri me sfungjerët  So Eco. Këta  sfungjerë ultra të butë, rezistent ndaj faktorëve të jashtëm dhe delikat me lëkurën tuaj do t'ju lejojnë  të krijoni një bazë të përsosur dhe pa imperfeksione. këta sfungjerë të gjithanshëm mund të përdoren për të aplikuar produkte të lëngshme dhe pluhur.
Për përhapje më të lehtë, përdorni sfungjerin të lagur.

  So Eco Complexion Sponge Set 4 pcs
  So Eco Complexion Sponge Set 4 pcs
  So Eco Complexion Sponge Set 4 pcs

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery