Shko te informacioni mbi produktin
1 5

So Eco Eye Crease Set

Çmimi fillestar
500 Lekë
Çmimi fillestar
1,000 Lekë
Çmimi i ulur
500 Lekë

Set me 3 furca për grimin e syve.

Seti i domosdoshëm për të arritur me lehtësi një pamje të përsosur të syve. Këto furçajnë me cilësi të lartë i shton definicion syve tuaj dhe mundësojnë përhapje të pigmenteve tuaja të preferuara si një profesionist. Seti përmban një furçë  ultra të butë e cila ju lejon të sfumoni pa problem tonin e syve , duke i dhënë syve tuaj një përfundim të njëtrajtshëm. Më pas, ne kemi një furçë të sheshtë  , e projektuar për të aplikuar dhe përhapur me kujdes produktin  në zona më të vogla dhe delikate. Së fundi, ne kemi furçën  për krijimin e pamjeve të tymosura ose sic quhet smokey eye. Kjo furçëështë e përbërë nga  qime të shkurtra dhe të dendura që mundësojnë përhapjen e ngjyrës përgjatë vijës së qerpikëve ose qosheve të jashtme të syve. 

  So Eco Eye Crease Set
  So Eco Eye Crease Set
  So Eco Eye Crease Set
  So Eco Eye Crease Set

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery