Shko te informacioni mbi produktin
1 6

So Eco Eye Duo Brush Set

Çmimi fillestar
900 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
900 Lekë
Prezantimi i kompletit të furçave të syve So Eco Duo, shoqëruesi juaj më i mirë për të arritur pamje të përsosur të grimit të syve. Ky grup përmban dy furça me dy skaje, secila e krijuar për të siguruar aplikim të saktë dhe përhapje pa probleme për grimin e syve. Furça e parë në këtë grup është një ndërrues i lojës, me një fund do të gjeni një furçë me kënd dhe një furçë korrektuese.Kjo është e përkryer për përcaktimin e vetullave tuaja me saktësi dhe aplikimin e korrektorit për të mbuluar defektet. Furça me kënd ju lejon të krijoni linja të përcaktuara dhe kënde të mprehta pa mundim, ndërsa furça e korrektuese ju ndihmon të aplikoni korrektorin me saktësi. Furça e dytë është një furçë e cila është ideale për përzierjen pa probleme të ngjyrave dhe krijimin e tranzicioneve të buta midis nuancave të ndryshme. Fundi tjetër është një furçë e krijuar për të shtuar thellësi dhe intensitet në grimin tuaj të syve. Kjo furçë ju lejon të aplikoni me saktësi ngjyrat e paletes përgjatë vijës së qerpikëve, duke krijuar një efekt të nxirë ose të ngjyrosur pa mundim.

Ultra e butë dhe me fund të dyfishtë
Dorezë e lehtë për kapje
E qëndrueshme
Ambalazhim pa plastikë
  So Eco Eye Duo Brush Set
  So Eco Eye Duo Brush Set
  So Eco Eye Duo Brush Set
  So Eco Eye Duo Brush Set
  So Eco Eye Duo Brush Set
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery