Shko te informacioni mbi produktin
1 6

So Eco Eyebrow Razors (Pack of 3)

Çmimi fillestar
700 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
700 Lekë

Brisqe për pastrimin e qimeve të padëshiruara në fytrë.

Pastroni qimet e vetullave apo  qimet  padëshiruara në lëkurën tuaj me setin e brisqeve të So Eco. Me 3 Brisqe me ngjyrë  neutrale, ju largoni qimet  pa dhimbje. Tehet e çelikut inox ofrojnë një rruajtje të butë dhe ndihmojnë në heqjen e shtresës së sipërme të qelizave të vdekura të lëkurës. Duke pasur një dizajn të palosshëm ideal për lëvizje, brisqet mund të përdoren gjithashtu në këmbë, krahë, linjë bikini dhe buzën e sipërme.

  So Eco Eyebrow Razors (Pack of 3)
  So Eco Eyebrow Razors (Pack of 3)
  So Eco Eyebrow Razors (Pack of 3)
  So Eco Eyebrow Razors (Pack of 3)
  So Eco Eyebrow Razors (Pack of 3)

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery